Een digitale verkoper die 24/7 voor jou werkt

Wij hebben experts die gespecialiseerd zijn in adverteren op verschillende platformen. Daarom weten wij ook welke content het beste verkoopt op welk platform. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Wat doen we exact?

  Online Ads

  Bovenaan staan in Google

  Website Creatie

  Personeel zoeken

  Strategie

  Contentcreatie

  Video Marketing

Online adverteren is het gebruiken van internetplatforms om reclameboodschappen over te brengen. Dat klinkt eenvoudig, maar welke platforms zijn nu optimaal? Hoeveel geld steek ik in advertising? Naar wie richt ik mijn ads? Op al deze vragen heeft Stigo het antwoord.

Met een doordacht plan slagen wij erin om digitale platformen als Google Ads, Meta, LinkedIn, YouTube,… samen te laten werken zodat jij je doelgroep kan bereiken.

Bij Stigo begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid de sleutel is voor het succes van jouw bedrijf. Onze expertise ligt in het vergroten van jouw zichtbaarheid op zoekmachines, of dat nu via SEO of SEA is.

Eén van de eerste dingen die in je opkomt als je over de online wereld nadenkt, is de website. Het is het uithangbord van je bedrijf en het hart van je merkidentiteit. Daarom moet je website een verlengstuk zijn van je bedrijf. De website is namelijk de sleutel tot het creëren van een blijvende indruk op je potentiële klanten en partners. Door marketingprincipes te gebruiken, kunnen wij een website creëren die bezoekers aanzuigt.

De zoektocht naar geschikt personeel kan een uitdaging zijn, maar Stigo heeft de oplossing voor jou! Na maanden van grondig testen en fine-tunen, presenteren wij met trots onze Personeelsaccelerator. Een revolutionair marketingpakket dat jouw vacatures in een mum van tijd vervult en een hoop CV’s oplevert.

Bij Stigo Digital Agency geloven we in het potentieel van jouw bedrijf. En we geloven ook in de kracht van digital advertising om een bedrijf te laten floreren. Nu, dat kan niet zonder een gericht plan. Een doordachte strategie waarbij wij de tijd nemen om te bekijken waar jij op dit moment staat met je bedrijf en vooral, waar je naartoe wilt.

Ondertussen weet jij als bedrijfsleider wel dat sociale media onmisbaar zijn geworden in de groei van je bedrijf. Zonder sociale media loop je immers een aanzienlijk deel van potentiële kopers mis. Het is ook een handige manier om je huidige klanten dichtbij te houden en te overtuigen om opnieuw te kopen. Maar dat is als bedrijfsleider tijdrovend, moeilijk en niet jouw core-business. Laat ons dan doen waar wij goed in zijn. Jouw sociale media runnen.

Videomarketing is een vorm van marketing waarbij video’s worden gebruikt om producten, diensten, merken of ideeën te promoten en te verspreiden. De afgelopen jaren is de toegankelijkheid van videocontent geëxplodeerd. Dat hebben we bij Stigo goed begrepen. Wij maken video’s die marketingtechnieken gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek bevatten.

Haal het maximale uit jouw online verhaal.

Benieuwd hoe Stigo jouw bedrijf een boost kan geven? Kom een keer met ons praten en ontdek de mogelijkheden.

Contacteer ons

Klanten geven ons een gemiddelde van 5/5

Bekijk hier wat klanten zeggen
Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo Klant van Stigo