B

Bovenaan staan in Google

Stigo helpt jou de concurrentie te slim af te zijn. 

Bij Stigo begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid de sleutel is voor het succes van jouw bedrijf. Onze expertise ligt in het vergroten van jouw zichtbaarheid op zoekmachines, of dat nu via SEO of SEA is.

 

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat wil zeggen dat wanneer gebruikers op bepaalde trefwoorden zoeken, ze de website van jouw bedrijf op een organische manier zullen vinden. 

 

You read that right.

Organisch = zonder Google ervoor te betalen

Hoe werkt het? Onze copywriters zijn meesters in het naadloos verweven van de juiste trefwoorden in jouw webpagina’s, blogberichten en FAQ’s. Ze analyseren de meest gebruikte zoekwoorden in jouw branche en integreren deze op een natuurlijke en effectieve manier in de content van jouw website.

Het resultaat? Een sterke, relevante en informatieve online aanwezigheid die jouw bedrijf naar de top van de Google-zoekresultaten brengt.

 

Zo zorgen de grootste bedrijven ervoor

dat ze eerst gevonden worden op Google. 

Wil je sneller resultaat behalen en meteen bovenaan de zoekresultaten staan? Dan is Search Engine Advertisement (SEA) een goede optie. Hierbij betalen wij Google om jouw website te promoten bij specifieke zoektermen. 

Ook hier baseren wij ons op gespecialiseerde tools. We kunnen zo op zoek gaan naar welke zoekwoorden het vaakst gezocht worden en wat hun zoekvolume is. Hierdoor kunnen we jou precies laten zien welke zoekwoorden het minst kosten per klik, terwijl ze nog steeds een optimaal rendement opleveren in termen van organische zichtbaarheid.


Onze aanpak komt niet zomaar uit de lucht vallen. We maken gebruik van gespecialiseerde tools en data-analyse om de meest effectieve zoekwoorden te achterhalen.

Neem nu contact op met Stigo.

Samen verslaan we de concurrentie en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt op het web!

Contacteer ons