D

Domineer de markt met onze (advertentie)strategie

Betrouwbare begeleiding van onze ervaren professionals

Bij Stigo Digital Agency geloven we in het potentieel van jouw bedrijf. En we geloven ook in de kracht van digital advertising om een bedrijf te laten floreren. Nu, dat kan niet zonder een gericht plan. Een doordachte strategie waarbij wij de tijd nemen om te bekijken waar jij op dit moment staat met je bedrijf en vooral, waar je naartoe wilt. 

Jij wil je omzet verdriedubbelen? 

Stigo helpt je hierbij. 

Met onze jarenlange ervaring en expertise hielpen wij al vele bedrijven bij het opstellen van een langetermijnstrategie. 

Bij het maken van jouw advertentiestrategie houden we rekening met alle belangrijke aspecten. Eerst en vooral bepalen we samen het budget dat het meest geschikt is om jouw doelen te realiseren. Of het nu om een bescheiden budget gaat of om een ruimer investeringsplan, wij zorgen ervoor dat elke euro effectief wordt ingezet. Daarna stellen we een scala aan innovatieve en aantrekkelijke campagnes voor die de aandacht van uw doelgroep zullen grijpen. 

Of het nu gaat om flitsende ads op TikTok, een doelgerichte advertentie op Google of een leuke bedrijfsvideo, wij passen onze strategie aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 

Wij werken op lange termijn.

Om optimale resultaten te kunnen garanderen, werken wij een strategie uit voor twee jaar. Die leggen we vervolgens aan jou voor om af te stemmen of alle doelen die jij wilt behalen in de strategie zijn opgenomen. 

Maar daar stopt het niet.

Anders dan andere agencies volgen wij jou op.

We vinden het dan ook belangrijk om betrokken te blijven bij de uitvoering van het advertentieplan. Daarom werken we nauw samen met het bestuur van je bedrijf en/of de marketingafdeling om ervoor te zorgen dat de campagnes soepel worden geïmplementeerd en dat eventuele aanpassingen tijdig worden doorgevoerd.

Kies voor ambitie en expertise.

Kies nu voor Stigo

Contacteer ons