Jouw Doelen

Hoe vertel je een verhaal in een wereld waar consumenten hun aandacht kleiner is dan die van een goudvis? Heel simpel. Grijp hun aandacht, houd deze aandacht en gebruik deze als hefboom om je bedrijf te schalen.

Vertel ons jouw doel.

  Meer klanten
  Meer personeel
  Klantenloyaliteit
  Merkbekendheid
  Kennis vergaren
G

Genereer meer klanten online dan ooit tevoren!

Contacteer ons
+12,50%

Genereer meer klanten door het internet voor je te laten werken. Trek mensen hun aandacht met onze wetenschappelijk bewezen beïnvloedingstechnieken en breng je waarde over zodat mensen actie nemen.

 • Alles is meetbaar
 • Makkelijker dan ooit om je doelpubliek te bereiken
 • Uitermate geschikt voor B2B & B2C
Contacteer ons
G

Genereer meer personeel online dan ooit tevoren!

Contacteer ons
Personeel

Maak kennis met onze personeelsaccelerator. Ons uitgekiend systeem dat gegarandeerd CV’s oplevert voor jouw bedrijf. Hoe dan? Wel, onze personeelsaccelerator werkt als volgt:

Eerst doen we enkele aanpassingen op je website, (her)schrijven originele en uitnodigende vacatures en presenteren in overleg met jou een mooi, aantrekkelijk aanbod.

Vervolgens sturen we dit via doelgerichte, specifiek ontworpen advertenties en verschillende sociale mediakanalen de wereld in. Tot het gewenste resultaat bereikt is.

We hebben dit al meermaals gedaan en zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat we ook jou kunnen helpen.

 • Garantie op CV’s (anders krijg je een terugbetaling!)
 • Doelgerichte campagne
 • Ultieme ‘employer branding’ campagne
Contacteer ons
G

Genereer meer klantenloyaliteit online dan ooit tevoren!

Contacteer ons
Klantenloyaliteit

Wij helpen bedrijven aan meer leads, gesprekken en klanten.

Daarnaast zorgen wij er ook met bepaalde strategieën voor dat bedrijven hun klanten terugkomen en opnieuw kopen.

Denk maar een opvolgmails, nieuwe advertentiecampagnes, boeiende content, enzovoort.

 • Terugkerende klanten zijn trouwe klanten
 • Hogere winst en zekere omzet
 • Juiste aanpak vermenigvuldigt aantal terugkerende klanten
Contacteer ons
G

Genereer meer merkbekendheid online dan ooit tevoren!

Contacteer ons
Merkbekendheid

Een goede marketeer staart zich niet blind op zo veel mogelijk te verkopen. Een goede merkbekendheid en de juiste positionering zijn enorm belangrijk voor je bedrijf.

Zeker op lange termijn. Met campagnes gefocust op merkbekendheid, bereik je ook mensen die op dat moment nog niet klaar zijn om bij te kopen.

Maar wanneer ze dan wél op zoek zijn naar jouw product of dienst, zullen ze jouw bedrijf herinneren en heb je een streep voor op je concurrenten.

 • Lange termijn visie voor je bedrijf
 • Toekomstige kopers aanspreken
 • Jezelf onderscheiden van je concurrenten
Contacteer ons
G

Genereer meer kennis online dan ooit tevoren!

Contacteer ons
Kennis vergaren

Boek ons als consultants en kom te weten hoe wij mensen zover drijven dat ze een aanvraag indienen, een aankoop maken of waarom mensen wél op die ‘CV indienen’- knop drukken.

 • Best practices
 • Marketing geheimen voor Vlaamse KMO’s
 • Stuw je onderneming vooruit met nieuwe inzichten uit de praktijk
 • Ontvang een op maat gemaakt stappenplan
Contacteer ons

Wat doen we exact?

  Online Ads

  Bovenaan staan in Google

  Website Creatie

  Personeel zoeken

  Strategie

  Contentcreatie

  Video Marketing

Online adverteren is het gebruiken van internetplatforms om reclameboodschappen over te brengen. Dat klinkt eenvoudig, maar welke platforms zijn nu optimaal? Hoeveel geld steek ik in advertising? Naar wie richt ik mijn ads? Op al deze vragen heeft Stigo het antwoord.

Met een doordacht plan slagen wij erin om digitale platformen als Google Ads, Meta, LinkedIn, YouTube,… samen te laten werken zodat jij je doelgroep kan bereiken.

Bij Stigo begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid de sleutel is voor het succes van jouw bedrijf. Onze expertise ligt in het vergroten van jouw zichtbaarheid op zoekmachines, of dat nu via SEO of SEA is.

Eén van de eerste dingen die in je opkomt als je over de online wereld nadenkt, is de website. Het is het uithangbord van je bedrijf en het hart van je merkidentiteit. Daarom moet je website een verlengstuk zijn van je bedrijf. De website is namelijk de sleutel tot het creëren van een blijvende indruk op je potentiële klanten en partners. Door marketingprincipes te gebruiken, kunnen wij een website creëren die bezoekers aanzuigt.

De zoektocht naar geschikt personeel kan een uitdaging zijn, maar Stigo heeft de oplossing voor jou! Na maanden van grondig testen en fine-tunen, presenteren wij met trots onze Personeelsaccelerator. Een revolutionair marketingpakket dat jouw vacatures in een mum van tijd vervult en een hoop CV’s oplevert.

Bij Stigo Digital Agency geloven we in het potentieel van jouw bedrijf. En we geloven ook in de kracht van digital advertising om een bedrijf te laten floreren. Nu, dat kan niet zonder een gericht plan. Een doordachte strategie waarbij wij de tijd nemen om te bekijken waar jij op dit moment staat met je bedrijf en vooral, waar je naartoe wilt.

Ondertussen weet jij als bedrijfsleider wel dat sociale media onmisbaar zijn geworden in de groei van je bedrijf. Zonder sociale media loop je immers een aanzienlijk deel van potentiële kopers mis. Het is ook een handige manier om je huidige klanten dichtbij te houden en te overtuigen om opnieuw te kopen. Maar dat is als bedrijfsleider tijdrovend, moeilijk en niet jouw core-business. Laat ons dan doen waar wij goed in zijn. Jouw sociale media runnen.

Videomarketing is een vorm van marketing waarbij video’s worden gebruikt om producten, diensten, merken of ideeën te promoten en te verspreiden. De afgelopen jaren is de toegankelijkheid van videocontent geëxplodeerd. Dat hebben we bij Stigo goed begrepen. Wij maken video’s die marketingtechnieken gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek bevatten.

Bekijk video review

Bekijk video review

Bekijk video review

Schrijf een eigen beoordeling van Stigo
Schrijf review

Wat we ook doen, doen
we met precisie.

Als u een vraag heeft en met onze team wilt spreken, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op: [email protected]

Contacteer ons