Y

Youtube

YouTube is een online videoplatform waar gebruikers video’s kunnen uploaden, bekijken en delen. Het heeft miljarden gebruikers en is daardoor een interessant platform om video-ads op te lanceren.

YouTube? You should

De opvallendste ads

YouTube biedt drie verschillende video-ads aan. Zo zijn er bumper-ads, video’s die maximaal 6 seconden duren. Deze zijn door hun lengte vrij goedkoop en onderbreken de video van de gebruiker amper. Daarnaast heb je nog ads die de gebruiker na verloop van tijd kan overslaan en ook nog de ads die niet skippable zijn. Geen idee welke ad te kiezen? Geen probleem. Bij Stigo weten we perfect welk type ad geknipt is voor de campagne die jij wil voeren. 

 

YouTube heeft een ongelooflijk groot bereik

Het gebruikersbestand van YouTube is gigantisch. Bovendien spenderen mensen gemiddeld 23.7 uur per maand op YouTube (cijfers januari 2022 Hootsuite). Dat is meer tijd dan op elke andere sociale media app. 

En dat is interessant voor een bedrijf als het jouwe. Door de heel gedetailleerde targetingopties van YouTube, kunnen wij je perfecte doelgroep destilleren. Want geloof ons, jouw doelgroep kijkt ook zeker naar filmpjes op YouTube.

Salesboost nodig?

We’ve got you.

Contacteer ons