E

E-mail

E-mail marketing levert je het meeste geld op van alle soorten marketing. Het is een krachtig en effectief middel om klanten en prospects te bereiken. Een goede mailingstrategie ontwikkelen is echter niet van de poes. Let us explain

Een e-mail sturen is gratis. Punt.

 

Dus waarom zou je het kanaal dan niet gebruiken? Bij een e-mail ben je zeker dat je contacten je ongefilterde boodschap ontvangen en kan je daarbovenop sterk gepersonaliseerde inhoud versturen.

 

Lees hier hoe Stigo je letterlijk geld kan laten verdienen door het sturen van een eenvoudige mail.

Dit doen we door de marketing funnel of conversietrechter. Dat is een model dat het proces beschrijft waarin potentiële klanten zich bewegen vanaf het eerste contactpunt met jouw bedrijf naar de uiteindelijke aankoopbeslissing of conversie. De bedoeling is natuurlijk om elke klant zo ver mogelijk in de trechter te krijgen. 

 

Wanneer je een mailadres hebt, zitten jouw potentiële klanten waarschijnlijk al in de eerste fase. De bewustwordingsfase.
Ze zijn op de hoogte dat jouw bedrijf bestaat. Daar zit je misschien al vast. Geen probleem.

 

Stigo to the rescue. 

 

Wij begeleiden jouw klanten door de rest van de trechter. We wekken hun interesse door aanbiedingen en waardevolle content te versturen, zorgen ervoor dat ze het aanbod overwegen door meer informatie te versturen die als nuttig beschouwd wordt door jouw klanten. Via testimonials en offers die beperkt zijn in tijd te delen, overtuigen we hen tot die laatste, felbegeerde stap. 

 

Actie. Conversie. Kopen.

Neem nu contact op met Stigo en schrijf mee aan een succesverhaal.

Contacteer ons