B

Bespaar kostbare tijd en laat Stigo jouw sociale media beheren.

Focus op je bedrijf, wij doen de rest!

Ondertussen weet jij als bedrijfsleider wel dat sociale media onmisbaar zijn geworden in de groei van je bedrijf. Zonder sociale media loop je immers een aanzienlijk deel van potentiële kopers mis. Het is ook een handige manier om je huidige klanten dichtbij te houden en te overtuigen om opnieuw te kopen.

Maar het onderhouden van sociale media is tijdrovend, arbeidsintensief en moeilijk.

Zeker als je je sociale media wil gebruiken om je bedrijf te laten groeien. En daar heb jij helemaal geen tijd voor.

 

Doe gewoon waar jij goed in bent. Je bedrijf leiden.
Laat ons dan doen waar wij goed in zijn.
Jouw sociale media runnen.

Bij Stigo stellen we een gedetailleerd contentplan op waarbij er rekening wordt gehouden met alle noden van jouw bedrijf. Eerst gaan we met jou in gesprek om af te stemmen wat jouw verwachtingen zijn en waar jouw bedrijfsmissie naartoe leidt. We analyseren de markt en identificeren de sterktes van jouw merk.

Daarna gaan wij aan de slag.

Ons team van ervaren marketeers ontwikkelt een strategisch contentplan dat is gericht op het bereiken van uw specifieke doelgroep. Om die groep te bereiken plaatsen wij op de beste tijdstippen content en breiden wij de community uit die jouw bedrijf volgt op sociale media.

Dit alles meten wij van dichtbij om ervoor te zorgen dat jouw sociale media maximaal renderen en bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

De content of digital assets die op jouw sociale media zullen verschijnen, daar zorgen wij ook voor. Stigo heeft namelijk een in-house team van creatievelingen die staan te popelen om jouw merk te vertalen naar het wereldwijde web.

Nog een voordeel?

Die digital assets zijn na afloop van onze samenwerking voor jou. Hopen foto’s, filmmateriaal en visuals die nog lange tijd mooi zullen staan op jouw website.

Strak (content)plan?
Dat vinden wij ook.
Laat ons samenwerken.
Contacteer Stigo.

Contacteer ons