G

Google Ads

Google Ads, say what? Hoe werkt adverteren op Google nu eigenlijk? Door verschillende ingrepen kunnen wij jouw bedrijf helemaal bovenaan de resultatenlijst laten verschijnen wanneer Google-gebruikers een bepaalde zoekopdracht ingeven.

Op deze manier ben jij

de concurrentie te slim af.

 

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat wil zeggen dat wanneer gebruikers op bepaalde trefwoorden zoeken, ze de website van jouw bedrijf op een organische manier zullen vinden. 

 

Lees = zonder Google ervoor te betalen. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het toevoegen van de juiste sleutelwoorden aan jouw website zodat jij sneller gevonden wordt door potentiële klanten. Denk maar aan blogberichten of FAQ’s. 

 

Onze copywriters verwerken handig de juiste trefwoorden en BOOM! Jouw bedrijf staat helemaal bovenaan de resultaten in Google.

 

Zo zorgen de grootste bedrijven ervoor dat ze eerst gevonden worden op Google.

 

Een andere optie is SEA of Search Engine Advertisement. Hierbij betalen wij Google zodat jij zeker bovenaan staat bij specifieke zoektermen. 

 

Nu, dat doen wij niet zomaar. Wij hebben gespecialiseerde tools waarbij we op zoek kunnen gaan naar welke zoekwoorden het vaakst gezocht worden en wat hun zoekvolume is. Zo weten wij welke woorden het minst kosten per klik maar toch optimaal werken om gevonden te worden.

Contacteer Stigo nu. Samen zijn we de concurrentie te slim af.

Contacteer ons