Over ons

Wij laten je bedrijf explosief groeien door onze bewezen principes en systemen. Nu wie zijn we om zulke belofte te maken?

Wij zijn een bijzonder team dat al jaren op elkaar is afgestemd. Gevolg: tal van uitzonderlijke resultaten.

Wij geloven in een integere aanpak waar hard werken beloond wordt. Wanneer de juiste groep competente mensen zich achter een gemeenschappelijk doel zet ontstaat er resultaat.  En deze resultaten zorgen voor een groei in klanten en personeelsleden.

Gelegen in het kloppend hart van de Belgische marketing wereld werken wij met toonaangevende bedrijven uit zowel België als Nederland.

De laatste jaren hebben wij letterlijk duizenden digitale marketing campagnes gelanceerd en deze getest én geperfectioneerd (dit stopt uiteraard nooit).

Nu, door onze technieken toe te passen en constant te verfijnen naar de perfectie hebben wij duizenden leads & CV’s gegenereerd. Dit resulteerde in miljoenen euro’s aan omzet voor onze cliënten. 

Als laatste willen wij als team onze dankbaarheid uitdrukken naar alle bedrijven waarmee wij mee mogen samenwerken. Een voorrecht om samen met jullie te mogen doen wat we graag doen.

Stig
Vermeiren
Zaakvoerder
Kisho
Van Tricht
Designer & Editor
Lode
Symens
Copywriter
Jef
Geerts
Creatief Directeur
Yannick
Depret
Performance Marketeer
Mats
Palinckx
Partner fotografie

Bekijk video review

Bekijk video review

Bekijk video review

Schrijf een eigen beoordeling van Stigo
Schrijf review

Ben jij een marketeer die resultaten oplevert?

Dan ben jij de juiste persoon die ons team kan versterken. Check onze vactures!

Contacteer ons