R

Reddit

Reddit is een populair sociaal-mediaplatform en online gemeenschap waar gebruikers content kunnen plaatsen, discussiëren en deelnemen aan verschillende communities, bekend als “subreddits.” Het systeem van upvoten en downvoten zorgt ervoor dat de content die gebruikers het leukst of interessantst vinden, bovenaan de pagina komt te staan.

Op zoek naar een specifiek profiel?

Geef ons twee weken

Adverteren in specifieke communities

Doordat Reddit bestaat uit verschillende communities waarin gebruikers met dezelfde interesses zich verzamelen, kan jouw advertentie in een community over een relevant onderwerp gelanceerd worden.

Als digital natives weten wij perfect welke subreddits je het best target om de juiste klanten of kandidaten te vinden. We’re Stigo, we’ve got you covered.

Zoveel kan jij besparen door op Reddit te adverteren.

Omdat Reddit, vergeleken met Meta of Google, een vrij niche publiek heeft, kost het weinig om op dit platform te adverteren.

De CPC (Cost Per Click) en CPM (Cost Per Mille) voor Reddit zijn dan ook vrij laag. Dat maakt dat adverteren op dit discussieplatform enorm interessant kan zijn. Interessant, maar toch wat ingewikkeld? Geen probleem. Stigo helpt je graag.

 

Een stroom aan conversies

De gebruikers van Reddit zitten niet lang op het platform per dag, maar gebruiken het wel heel aandachtig en zijn heel betrokken.

Dat maakt dat het misschien wel het effectiefste platform is om op te adverteren, als de advertenties ook relevant zijn.

Adverteren op Reddit leidt dan ook tot een hoog percentage aan conversies vergeleken met andere sociale mediaplatforms. Wij merken op dat CV’s binnenhalen voor een vacature uitmuntend werkt op Reddit.

 

Werk nu met ons samen en laat je conversies exploderen.

Contacteer ons