Meer Personeel Vinden - Stigo Digital Agency

Personeel is makkelijk
te vinden


Onlangs hebben we na maanden lang testen een nieuw marketingpakket samengesteld: de personeelsaccelerator. Een efficiënte marketingmachine die op consistente wijze CV’s binnenbrengt en zorgt voor reacties op je vacatures die al veel te lang openstaan. Met garantie!*

100% tevredenheidsscore van personeelsaccelerator klanten

Gefocust op jouw sterktes én de kandidaat zodat kandidaten voor jou willen werken.

Wij herschrijven je vacatureteksten en focussen daarbij niet meteen op wat de kandidaat moet kunnen, maar op wat jij de kandidaat te bieden hebt. Deze techniek doet wonderen en zorgt ervoor dat kandidaten veel sneller geneigd zijn om te reageren op een vacature.

Super gebruiksvriendelijk en laagdrempelig voor sollicitanten zodat jij meer reacties hebt.

We maken het via handige online formulieren ook heel gemakkelijk voor de kandidaat om zich aan te melden. Een ellenlange vragenlijst of vragen om te mailen, houdt veel mogelijke profielen tegen om te reageren. Hoe makkelijker je het maakt, hoe meer goede reacties op vacatures je krijgt.

Creatie ‘digitale assets’ die je mag blijven gebruiken en van onschatbare waarde zijn.

Voor de campagne komen we ook langs jouw bedrijf om content te shooten. We filmen en nemen foto’s. We maken een aantrekkelijke bedrijfsvideo en verschillende creatives die op zichzelf enorm waardevol zijn. Ook na de campagne staan die foto’s en video’s heel mooi op je site.

Uitgebreid getest om tot een hypereffciënt systeem te komen.

Na lang testen en verschillende campagnes met succes af te ronden, hebben we de zaken die personeel aantrekken (een aantrekkelijk video, een goed geschreven vacaturepagina, intrigerende ads, …) gebundeld in een apart marketingpakket voor bedrijven die (wanhopig) op zoek zijn naar personeel: de personeelsaccelerator. Dit marketingpakket presteert enorm goed dankzij onze unieke werkwijze waarbij we focussen op de sterktes van jouw bedrijf. Daarnaast maken het toekomstige sollicitanten heel gemakkelijk te maken om hun gegevens achter te laten.

Dataweb

We maken doordachte keuzes en plaatsen een dataweb. We installeren informatie verzamelpunten die bijhouden welke pagina’s potentiële klanten bezoeken. Zo kunnen we die bezoekers doelgericht herbereiken (de zogeheten retargeting) zodat jij meer verkoopt.


Een hoger converterende website is meer halen
uit je nu al besteede maketing budget

Yoast SEO

Elementor

Gravity Forms

Active CampaignOpzoek naar een nieuwe website of webshop die nog meer klanten genereert?

Start een project
To top