Klanten genereren online - Stigo Digital Agency

Klanten genereren online, hoe begin je daaraan?


“Ware kennis bestaat erin te weten dat men niets weet.” De digitale wereld is voor vele bedrijfsleiders een onbekende wereld. Je weet wel dat het ondertussen belangrijk is om een website, een Facebook- en Instagrampagina te hebben. Maar je weet misschien niet hoe eindeloos de mogelijkheden zijn en wat de gevaren zijn van een slechte online zichtbaarheid.

Uitermate belangrijk om 1) geen klanten te verliezen en 2) er meer binnen te halen.

Zonder een goede online zichtbaarheid, loop je heel veel klanten mis. Als wij je online présence een keer goed voor jou onder handen nemen, zal je meteen meer klanten aanspreken en meer verkopen.

Wij zorgen voor alles en werken samen een oplossing uit exact op jouw maat.

We kunnen je voorzien in al je digitale noden. Facebook, Instagram, TikTok, website, contentplan. We zijn gespecialiseerd in het toepassen van de juiste beïnvloedingstechnieken op elk van deze platformen.

Zichtbaar resultaat. Je weet perfect hoeveel je terugkrijgt op je investering.

Wat Stigo als marketingagency anders maakt, is dat wij echt gaan voor een partnerschap op lange termijn. Daarbij zijn we ook heel transparant en gefocust op resultaat. Je weet perfect hoeveel elke geïnvesteerde euro terug oplevert.

Verkoop

Stigo creërt strakke, moderne en gebruiksvriendelijke websites. We gebruiken jouw huisstijl – of ontwerpen een volledig nieuwe stijl voor een complete rebranding – en designen een website waarbij de teksten, het ontwerp en de navigatie zorgen voor één doel: verkoop.

Dataweb

We maken doordachte keuzes en plaatsen een dataweb. We installeren informatie verzamelpunten die bijhouden welke pagina’s potentiële klanten bezoeken. Zo kunnen we die bezoekers doelgericht herbereiken (de zogeheten retargeting) zodat jij meer verkoopt.

Wil jij ook meer klanten voor jouw bedrijf?

Vraag hier naar meer informatie
To top