I

Instagram

Ooit de grote concurrent van Facebook, nu opgekocht door die laatstgenoemde en bij de populairste platformen der aarde. Queue, Instagram, een sociaal netwerkplatform dat zich vooral richt op het delen van foto’s en video’s. In een tijd waarin visuele content belangrijker is dan ooit, biedt Instagram jou de mogelijkheid om jouw merk, producten of diensten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Zo halen bedrijven ALLES uit Instagram

Jouw ads tussen de stories van jouw potentiële klanten

Via gesponsorde posts kan je als bedrijf advertenties laten verschijnen in de tijdlijn van je specifieke doelgroep.

Dit is ook mogelijk via Instagram-stories, waarbij een advertentie tussen een reeks stories kan verschijnen bij de doelgroep naar jouw wens.

Zo sliden wij voor jou een advertentie tussen de vertrouwde feed van jouw potentiële klant. En hoef jij enkel toe te kijken hoe de conversies zich opstapelen.

 

#1 manier om viral te gaan

Reels zijn korte, verticale video’s die vergelijkbaar zijn met TikToks. Daarom is het interessant om de content die al eerder voor TikTok gecreeërd werd, ook te lanceren via Instagram Reels, om een gelijkaardig publiek te bereiken.

Reels hebben een entertainend en kort karakter waardoor ze ook een hoge potentie hebben voor virale verspreiding. Dat resulteert vaak ook in heel veel conversies en sales.

Bij Stigo weten wij welke elementen ervoor zorgen dat een video viraal gaat via Instagram Reels en hoe je op die manier miljoenen potentiële klanten jouw boodschap kan overbrengen.

 

De beste verkopers gebruiken Instagram Shopping

Adverteren via Instagram Shopping is een effectieve manier voor jouw bedrijf om jouw producten onder de aandacht van een breed publiek te brengen. En dingen onder de aandacht brengen, laat ons daar nu ervaren rotten in zijn.

Via de Shopping-functie kunnen we je producten rechtstreeks aanbieden in de Instagram-app. Daardoor kunnen de gebruikers naadloos productinformatie bekijken en overgaan tot aankopen zonder naar een extern platform te gaan.

Heel handig dus, aangezien jouw kans op conversies daardoor een grote sprong maakt en bijgevolg ook je sales naar boven zullen vliegen.

Blijf niet bij de pakken zitten. Duw je merk naar een nieuwe hoogte

Contacteer Stigo.

Contacteer ons