Concept Gardens

Hoe Stigo Digital Agency Concept Gardens hielp herbloeien.

Concept Gardens

Tuinmannen aangenomen

3/3

Concept Gardens

Aanmeldingen voor vacature administratief bediende

20 in 2 weken

Concept Gardens

Chauffeur aangenomen

1/1
E

Een doeltreffende campagne die véél CV’s opleverde.

Concept Gardens, een pionier in landschaps- en tuinontwerp, zat in een moeilijke periode. Het gebrek aan personeel in verschillende secties dreigde hun werking te ontregelen. Maar dankzij de inventieve aanpak van Stigo Digital Agency, is het bedrijf niet alleen terug in het spel, maar ook op weg naar grotere hoogten.

De Vernieuwde Aanpak

In plaats van een traditionele recruitmentaanpak, koos Concept Gardens samen met Stigo voor een moderne, gerichte benadering. Ze begrepen dat in het huidige digitale tijdperk, video de koning van content is.

Voor elk van de vacante profielen creëerde Stigo een specifieke video, met als doel de unieke voordelen van de betreffende functie uit te lichten. Deze video’s gaven potentiële kandidaten niet alleen een duidelijk beeld van de functie, maar ook een gevoel van de werkcultuur bij Concept Gardens. Dat bleek een slimme zet.

 

“Door deze slimme zet kunnen we eindelijk terug ademen.”

Nadat de aandacht was getrokken met de video’s, werden geïnteresseerden doorverwezen naar een speciaal ontworpen landingspagina. Hier konden ze eenvoudig hun contactgegevens achterlaten, waardoor de volgende stappen in het sollicitatieproces naadloos verliepen.

Het resultaat van deze strategie was overweldigend. Binnen enkele weken had Concept Gardens niet alleen een overvloed aan geïnteresseerden, maar ze hebben ook met succes 2 ervaren tuinmannen, 1 enthousiaste beginnende tuinman, 1 betrouwbare chauffeur en een administratief bediende aangenomen.

 

Met deze 5 extra personeelsleden kunnen ze eindelijk terug vooruit kijken.


Plantastische Toekomst

Met een heropleving in hun personeelsbestand kijkt Concept Gardens nu uit naar een plantastische toekomst. Het bedrijf kan zich weer focussen op wat ze het beste doen: het creëren van droomtuinen.

Deze samenwerking tussen Concept Gardens en Stigo Digital Agency bewijst dat met de juiste digitale tools en een doordachte strategie, zelfs de meest uitdagende problemen worden omgezet in groeikansen.

Met Stigo Digital Agency
je volgende marketingcampagne lanceren? Dat kan.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met
je op voor een kennismakingsgesprek.

Contact
<p>Met Stigo Digital Agency<br />
je volgende marketingcampagne lanceren? Dat kan.</p>