Aan de ambitieuze marketeer,

Ontplooi jezelf als digitale marketeer bij Stigo in Antwerpen!

= Een job vol creativiteit en uitdaging.

Bereik samen nieuwe doelen, krijg (méér dan) loon naar werken en dat in een topteam!

Solliciteer hier nu of stuur een originele video sollicitatie!

Aan de ambitieuze marketeer,

Ontplooi jezelf als digitale marketeer bij Stigo in Antwerpen!

Een job vol creativiteit en uitdaging.

Bereik samen nieuwe doelen, krijg (méér dan) loon naar werken en dat in een topteam!

Welkom in 'the agency life' 

Jouw ideeën de wereld insturen, werken aan campagnes van verschillende bedrijven en dat terwijl je resultaten monitort en creatief omspringt met advertentieplatformen. Dat is in het agency leven!

De jobinhoud is ontzettend variërend. Het ene moment creëer je een landingspagina en 20 minuten later maak je 15 TikTok Ad groups voor een nieuwe cliënt!

Ook je werkplek is goed gesoigneerd en alles wordt voorzien voor je. Een gevoel voor taal, kennis van ad platformen en een gezonde dosis enthousiasme zijn een must.


Er bevindt zich een top job achter deze knop!

Hard work
& Rock 'n Roll.

Bij Stigo bereiken we 100% van de tijd onze vooropgestelde doelen. En fantastisch werk leveren kan enkel in een open en rock 'n roll cultuur.

Hier zijn alvast 4 manieren waarop we dat doen:

1. Je wordt goed betaald.

"Oeh de marketingsector, valt daar eigenlijk wel iets te verdienen?", hoor je soms. Het korte antwoord daarop is: Bij Stigo wel. Presteer jij top en behaal jij al je targets of breng jij klanten aan? Dan wordt je daar voor beloond.

Je krijgt een aantrekkelijk loon dat boven het sectorgemiddelde ligt en dat kan snel stijgen wanneer je je bewijst.

Daarenboven krijg je ook een laptop, gsm, maaltijdcheques, ADV dagen en een uitgeruste werkplek.

2. Er is tijd voor ontspanning.

Wij weten ook dat je geen 8 uur zonder pauzes gefocust achter je bureau kan zitten. Daarom hangt er op kantoor een dartsbord waar jij je even op kan uitleven (alleen, of samen met Jef, Stig en Kisho in een kleine competitie).

Daarnaast is er ook tijd voor de gebruikelijke praatjes aan 't koffiemachien.

3. We gaan regelmatig samen lunchen.

Bij Stigo houden we wel van een lekker hapje eten en dat doen we dan ook vaak gezellig met de hele bende tijdens de middagpauze. Een spaghetti in de Batavier of een gezond slaatje in de Cordoba gaat er altijd in, en soms mag daar op vrijdagavond ook al een pintje of Apérol bij.

4. Leuke trips en personeelsuitjes.

In mei zijn we samen met het team een paar dagen naar Milaan geweest om een klant te bezoeken op een beurs. Eens dat bezoekje achter de rug was, hebben we er gewoon een zalige citytrip van gemaakt.

Daarnaast gaan we ook regelmatig op zoek naar een leuke ontspannende activiteit die we met het team kunnen doen. Denk maar aan bijlen gooien, bowlen of samen barbecuën in 't zonnetje!

Ben jij die enthousiaste marketeer die leads weet te verzamelen?

Dien dan je CV in via de knop of stuur een originele video in! Hierbij een lijst van taken die je te wachten staat.

01

Ads creëren en overzien

De Facebook Business manager en Google Ads interface begroeten je dagdagelijks met een leuk aantal nieuwe leads en resultaten. Dit is het resultaat van een vlotte samenwerking met de copywriter, designer en project manager.

02

"Advertising is about big ideas." D. Ogilvy

Jouw ideeën doen er toe. Uiteraard zijn deze gebaseerd op onderzoek en werkbare principes. En als ze goed zijn, gaan we aan de slag met jouw ideeën.

03

Tools of Titans

Je zal ook moeten werken met allerlei tools. Zapier, Active Campaign, Mailchimp, Leadpages, Clickfunnels, Photoshop, Canva... Deze tools dien je in te zetten om de nodige campagnes live te krijgen. Hey en als je één van deze tools niet kent, geen erg! Stig & Jef helpen je verder en coachen je in het proces.

04

Doelgericht adverteren is tracken, rapporteren en bijsturen.

Weet dat alles wat we doen een doel voor ogen heeft. Jij weet dan ook perfect hoe je deze cijfers interpreteert en kan deze dashboards ook creëren. Tools zoals Google Analytics en de Facebook Business Manager zijn je bekend!

05

Integriteit staat centraal

Wij hebben een open bedrijfscultuur waarin integriteit centraal staat. Je zegt wat het is wat je gaat doen en je doet het. Wanneer iets af moet dan wordt het ook afgemaakt. Werk je daarom langer die dag? Goed, zolang het maar af is.

DE ECHTE DIGITALE 'MÉTIER'
LEER JE HIER!

Een marketeer is iemand die mensen beïnvloedt. Je zal hier leren hoe je dit exact doet. Daarnaast leren we je welke ad strategieën heel goed werken gebaseerd op honderdduizenden geïnvesteerde euro's en jaren ervaring. Een design agency kan iets adembenemend mooi maken, een tech agency kan iets ontwikkelen.

Mensen beïnvloeden op een doordachte en wetenschappelijke manier terwijl het resultaat zichtbaar is, doet een marketing agency.

Niet voor niets zoveel tevreden cliënten. Maar geloof mij niet, lees en luister naar onze reviews.

Brainstormen, campagnes uitrollen, communiceren met het hele team, op videoshoot gaan. De job is veel meer dan zomaar wat klikken!

Takenpakket:

 • Uitvoeren van Google Ads
 • Facebook Ads
 • LinkedIn Ads
 • TikTok Ads
 • Strategie bepalen op basis van beproefde methodes
 • Posts inplannen
 • Analyses maken en bespreken met de klant
 • De strategie religieus uitvoeren & opvolgen
 • Videoscripts schrijven

Tools waarmee je zal werken:

 • Kontentino
 • Yoast SEO
 • Opteo.com
 • Premiere Pro
 • Google Spreadsheets
 • Dashthis
 • Facebook Ads
 • Slack & Zapier
 • Leadpages.net
 • Clickfunnels.com

Benodigde vaardigheden:

 • Punctueel
 • Communicatief: NL – ENG
 • Google Ads Certificaat
 • Facebook Ads
 • Tik Tok Ads
 • Strategisch sterk
 • Creatief
 • Bereidheid om te doen wat nodig is
 • Kan zelfstandig werken

Meet the team!

Leer je toekomstige collega's alvast een beetje kennen!

Copywriter Jef.

Jef entertaint en overtuigt mensen met het geschreven woord en bestudeert graag de allergrootse copywriters en marketeers zoals Claude Hopkins, David Ogilvy, Gary Halbert, Dan Kennedy, enzovoort.

Hij zal je helpen onze werkwijze onder de te knie te krijgen en altijd voor je klaarstaan als je met iets zit. Zijn belachelijk flauwe humor moet je er helaas wel bijnemen.

In zijn vrije tijd houdt hij van lopen en kan je hem ook terugvinden in de Antwerpse cafeetjes.

Project Manager Margaux.

Het overzicht bewaren van alles wat gecreëerd wordt en alles wat nog moet gebeuren, dat doet Margaux. Ze weet de zaken te coördineren zodat alles op tijd klaar is en we samen onze doelen bereiken.

Zij is dan ook steeds bereikbaar om meteen een helder antwoord te geven op al jouw vragen zodat jij weet wat je moet doen en orde schept in jouw to-do-list.

kisho van tricht personeelsaccelerator

Designer Kisho Van Tricht.

Kisho creëert high-end designs voor alles wat online verschijnt: van opvallende Instagramposts tot vacaturepagina's en converterende creatives.

Ook het editen van videocontent neemt hij op zich en als je problemen hebt met je computer, kan hij je waarschijnlijk ook nog eens verder helpen! (Althans dat is toch de redenering die zijn oma maakt en constant om zijn hulp vraagt.)

Hij vertaalt al jouw ideeën in knappe designs die je graag aan de wereld wil tonen!

P.S.: Hij ontwerpt al van zijn twaalfde en heeft tijdens zijn opleiding Grafische en Digitale Media zijn talenten alleen nog maar aangescherpt!

Ontmoet Stig.

Stig is de eigenaar van Stigo Digital Agency en op missie om ondernemers te helpen aan hun doelen via digitale marketing.

Hij zit ondertussen al meer dan 10 jaar in de business en neemt je mee onder zijn vleugels.

Vol passie deelt hij zijn visie en ervaring zodat jij je ten volle kan ontwikkelen tot topmarketeer.


Stig Vermeiren
Koffietje?

ENKEL VOOR AMBITIEUZE MARKETEERS

DRAAG BIJ AAN HET SUCCES VAN ONDERNEMERS, LEER DE NIEUWSTE TECHNIEKEN EN ONTPLOOI JE TOT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF IN HET HARTJE VAN ANTWERPEN.

Dien je CV en/of videoboodschap in!