Het beste resultaat met het hele pakket. "Ze weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn." - Stigo Digital Agency

Het beste resultaat met het hele pakket. “Ze weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn.”

Tags: Creatie Social media Marketing Creatief concept

De grootste inspanning leidde tot het beste resultaat.

Hoe meer inzet op online marketing, hoe meer je ervoor terugkrijgt. Met onze aanpak wordt je return al snel een verviervoudiging van je oorspronkelijke investering. Een goed voorbeeld daarvan is ramen-, deuren-, en keukenbedrijf Buildsmart. Zij hebben gekozen voor het volledige pakket: een website, landingspagina’s, Google Ads, Facebook Ads, eBook, e-mailmarketing, videotestimonials en blogs. 

Website bezoekers gegenereerd

++100.000

Leads gegenereerd

+4500

Groei gegenereerd

300%

Niemand geloofde nog in digitale marketing. Dit was buiten Mike gerekend!

Voor met ons aan de slag gingen, werkten ze met een andere partij. Iedereen in de firma geloofde niet dat online marketing nog ging werken. Mike wel, en hij maakte de keuze met ons samen te werken. Die keuze hebben zij zich allerminst beklaagd. We hebben voor hen een marketingmachine gelanceerd die consistent leads binnenbrengt die zij eenvoudig kunnen opvolgen.

Voordat ze met ons samenwerkten, promootten ze alles een beetje in het wilde weg en dachten ze niet na over hun aanbod en hun sterktes. Door de juiste vragen te stellen tijdens de vele gesprekken hebben we Buildsmart leren kennen. Dat stelde ons in staat om meer in te zetten op hun sterktes en hun aanbod te stroomlijnen.
We maakten een landingspagina die 10 keer meer aanvragen binnenbrengt dan hun website.

Mensen helpen door waarde te bieden.

Help mensen keuzes te maken. Dat is wat marketing dient te doen. Weten hoe je mensen nieuwsgierig maakt is deel van het proces.

Bekijk wat Mike vind van onze werkwijze

Wil jij meer ook digitale marketing inzetten als tool om je bedrijf vooruit te brengen?

Start een project

To top