4Best wisselde van agency en toen gebeurde dit... - Stigo Digital Agency

4Best wisselde van agency en toen gebeurde dit…

Tags: Creatie Social media Marketing Creatief concept

De agency wissel die leidde tot enorme groei.

4best deed het allemaal al. Online adverteren op landingspagina’s, content posten op social media en video’s shooten. En toch behaalde ze niet genoeg resultaat! Ze merkten op dat ze van hun vorige partner weinig input kregen.
Via een bevriende ondernemer werden ze doorverwezen naar Stigo. “Die gaan jullie helpen, daar steek ik mijn hand voor in het vuur.”

Margaux, Jef en Stig luisterden naar hun doelen en gingen aan de slag. We maakten inzichtelijk wat hun conversie was en hoe wij die verbeteren.

Wij lieten 4best zien dat reviews belangrijk zijn. De landingspagina’s maakten we beter met onze psychologische beïnvloedingstechnieken. Want vergeet nooit “Marketeers zijn menswetenschappers, geen IT’ers.”

Offerte aanvragen per maand

65

Vaste personeelsleden gevonden

3 uit 9 reacties

Groei gegenereerd

88%

Bij Stigo durven we out of the box te denken en creatieve ideeën aan onze klanten voor te stellen. 4Best was op zoek een naar catchy slogan om te drukken op een groot spandoek langs de weg. Mensen rijden snel voorbij en dus was de slogan kort en krachtig houden de boodschap. Dat is gelukt met “Oost, West. Geen Asbest Dankzij 4Best.” Een staaltje vakmanschap van onze copywriter!

Wij nemen onze rol als marketers heel serieus. We maken niet enkel campagnes, maar leren onze klanten ook bij wat ze zelf kunnen doen om hun bedrijf beter in de markt te zetten.

Zo benadrukken we steeds hoe belangrijk reviews zijn en raden 4Best dan ook aan om elke klant te verzoeken een review te schrijven.

De landingspagina’s maakten we beter met onze psychologische beïnvloedingstechnieken. Want vergeet nooit “Marketeers zijn menswetenschappers geen IT’ers.”

Wij pakten ook de Google Ads aan zodat deze meer kliks, CTR en conversie behaalde.

Ook maakten we voor hen een contentplan zodat er wekelijks content verschijnt op hun sociale media. Dit is belangrijk om mensen die hun offerte hebben gekregen maar te twijfelen, positief te beïnvloeden.

Bekijk wat Fréderique vindt van onze werkwijze

Wil jij meer ook digitale marketing inzetten als tool om je bedrijf vooruit te brengen?

Start een project

To top